Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-Vide Shrimp
- 24 oz large raw shrimp, peeled, tail on, deveined
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Cocktail Sauce
-
4
oz ketchup
of 4 oz tomato sauce - 2 oz chili sauce
- 1 oz prepared horseradish, to taste
- 3 oz mayonnaise, to taste (optioneel)
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 3 drops hot sauce, to taste
- 2 tbsp capers, to taste (optioneel)
- 1 pinch salt
- ice cubes, to serve
- fresh parsley leaves, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 879 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1166 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Egg Cream
1 Std. 10 Min
Beer Pickles
24 Std. 20 Min
Apple Tart (TM6)
1hod.
Oysters with Lime Granita
15min
Peeler Warm Potato Salad
45min
Half-sphere Vanilla Caramel
6h 25min
Canadian Strawberry Shortcake
30min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Manhattan Clam Chowder
55 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55 min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1h 5 min