Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-Vide Shrimp
- 24 oz large raw shrimp, peeled, tail on, deveined
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Cocktail Sauce
-
4
oz ketchup
of 4 oz tomato sauce - 2 oz chili sauce
- 1 oz prepared horseradish, to taste
- 3 oz mayonnaise, to taste (optioneel)
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 3 drops hot sauce, to taste
- 2 tbsp capers, to taste (optioneel)
- 1 pinch salt
- ice cubes, to serve
- fresh parsley leaves, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 879 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1166 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Chocolate Peanut Butter Shake
Geen beoordelingen
Baked Mashed Potato Monsters
3 Std. 5 Min
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™)
25min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 Min
Oysters Rockefeller
25min
Strawberry Shortcakes
45 Min
Candy Corn Pudding
50 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Lemon Caper Asparagus
25min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Thanksgiving Gravy
20 Min