Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-Vide Shrimp
- 24 oz large raw shrimp, peeled, tail on, deveined
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Cocktail Sauce
-
4
oz ketchup
of 4 oz tomato sauce - 2 oz chili sauce
- 1 oz prepared horseradish, to taste
- 3 oz mayonnaise, to taste (optioneel)
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 3 drops hot sauce, to taste
- 2 tbsp capers, to taste (optioneel)
- 1 pinch salt
- ice cubes, to serve
- fresh parsley leaves, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 879 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1166 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Cheesy Mac with "Velvety" Cheese
4h 40min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Crown Roast of Lamb
1 Std. 40 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min