Compatibele versies
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steak
- 2 filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
- salt, to season
Potatoes
- 20 oz water
- 8 oz baby red potatoes or mixed baby potatoes
- 1 sprig rosemary
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt
Peppered Parmesan Sauce
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 tbsp whole black peppercorns
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 5 oz chicken stock
- 1 oz brandy
- 1 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
Assembly
- 1 tbsp canola oil
- 1 tbsp unsalted butter
- 2 oz Roquefort cheese, crumbled
- fresh rosemary, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6786.5 kJ / 1622 kcal
- Eiwitten
- 90.9 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 118.8 g
- Verzadigd vet
- 56.4 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1796.8 mg
Alternatieve recepten
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Southern Fried Chicken
50min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min