Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 64 oz beef short ribs, bone in
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, peeled, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp all-purpose flour
- 10 oz Chianti wine
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- 10 oz beef stock
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tbsp dried oregano
- ¼ tsp dried rosemary
- 1 tbsp dried parsley
- 1 tbsp dark brown sugar
- ½ oz unsalted butter
- 50 oz water
- cherry tomatoes on the vine, blistered (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3573 kJ / 854 kcal
- Eiwitten
- 84 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1387 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Sous-vide Steak
1h 30min