Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 64 oz beef short ribs, bone in
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, peeled, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tbsp all-purpose flour
- 1 tbsp tomato paste
- 10 oz Chianti wine
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- 10 oz beef stock
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tbsp dried oregano
- ¼ tsp dried rosemary
- ½ oz unsalted butter
- 50 oz water
- cherry tomatoes on the vine, blistered (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3573 kJ / 854 kcal
- Eiwitten
- 84 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1387 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50 Min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Shrimp Cocktail
50 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Crab Cakes
1h 35 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min