Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 64 oz beef short ribs, bone in
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, peeled, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp all-purpose flour
- 10 oz Chianti wine
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- 10 oz beef stock
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tbsp dried oregano
- ¼ tsp dried rosemary
- 1 tbsp dried parsley
- 1 tbsp dark brown sugar
- ½ oz unsalted butter
- 50 oz water
- cherry tomatoes on the vine, blistered (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3573 kJ / 854 kcal
- Eiwitten
- 84 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1387 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Mushroom Soup
25 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Vegetable Stock Paste
45 min
Sous-vide Steak
1h 30 min