Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint Sauce
- 1 lemon
- ½ oz mint leaves
- ½ oz cilantro leaves
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 oz extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb loin chops, bone in
- 2 sprigs rosemary
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ oz extra virgin olive oil
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 96.7 g
- Verzadigd vet
- 37.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 730.7 mg
Alternatieve recepten
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min