Apparaten en accessoires
Sous-Vide Salmon
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
250 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
406 kJ /
97 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sous-Vide Herbal Chicken
4u. 15min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1u. 10min
Sous-vide Steak
1u. 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1u.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Homemade chicken stock powder
1u. 35min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1u. 40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1u. 5min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1u. 45min
Sous-Vide Drunken Chicken
2u.
Homemade Fish Ball Soup
2u.