Apparaten en accessoires
Sous-Vide Salmon
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
250 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
406 kJ /
97 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Toasted Peanuts
20 Min
Shallot Oil
25 Min
Mustard Green Rice
35 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Spring onion pork ribs
1 Std.