Sous-Vide Salmon
TM6

Sous-Vide Salmon

4.5 (19 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
  • ½ tsp salt, to season
  • ½ tsp ground black pepper, to season
  • 2 dried bay leaves
  • 2 slices lemon, deseeded
  • 1450 g water
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon)
    of 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
406 kJ / 97 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
0 g
Vetten
3 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
0 g
Natrium
250 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten