Sous-Vide Salmon

Sous-Vide Salmon

4.5 20 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
    2
  • salt to season
    ½ tsp
  • ground black pepper to season
    ½ tsp
  • dried bay leaves
    2
  • lemon deseeded
    2 slices
  • water
    1450 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    30 g
    1 level tsp ascorbic acid powder
  • spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing
    1 sprig

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 250 mg
Eiwitten 15 g
Calorieën 406 kJ / 97 kcal
Vetten 3 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...