Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp salt, to season
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 2 slices lemon, deseeded
- 1450 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon)
of 1 level tsp ascorbic acid powder - 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 250 mg
Alternatieve recepten
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sautéed prawns
15min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min