Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp salt, to season
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 2 slices lemon, deseeded
- 1450 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon)
of 1 level tsp ascorbic acid powder - 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 250 mg
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Shallot Oil
25 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Homemade Soy Milk
35 min