Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp salt, to season
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 2 slices lemon, deseeded
- 1450 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon)
of 1 level tsp ascorbic acid powder - 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 250 mg
Alternatieve recepten
Shallot Oil
25min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 Std.
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Rice Wine Chicken
30min