Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g whole chicken legs, deboned (approx. 2 whole chicken legs)
- 10 g salt
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g wolfberries (goji), soaked to soften
- 10 g honey
- 4 fresh ginger slices
- 8 Chinese red dates, pitted
- 4 Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1200 g water, plus extra to submerge bag
- 10 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1686 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40min
Yasai Yaki
25min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Mustard Green Rice
35min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min