Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g whole chicken legs, deboned (approx. 2 whole chicken legs)
- 10 g salt
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g wolfberries (goji), soaked to soften
- 10 g honey
- 4 fresh ginger slices
- 8 Chinese red dates, pitted
- 4 Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1200 g water, plus extra to submerge bag
- 10 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1686 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Rice Wine Chicken
30min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
White Radish Pork Rib Soup
3h
Spring onion pork ribs
1h
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Yam Rice
45min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Chai Buey
1h 45min