Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 135 g each)
- fine sea salt
- 2 sprigs fresh parsley
-
2
sprigs fresh dill
of 2 sprigs fresh thyme - 2 pieces lemon zest
- 2 Tbsp olive oil
- 1800 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1689 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Natrium
- 248 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Courgettes (200 g)
20 Min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min