Apparaten en accessoires
Salmon with Aromatics at 50°C
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
2 portions
Ingrediënten
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 135 g each)2
-
fine sea salt
-
fresh parsley2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon zest2 pieces
-
olive oil2 Tbsp
-
water1800 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
248 mg
Eiwitten
28 g
Calorieën
1689 kJ /
407 kcal
Vetten
33 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slow Cook and Sous-vide
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2u. 20min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1u. 20min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Plain Yoghurt in Varoma
12u.
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Cod with Citrus Butter
50min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2u. 10min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Sous-Vide Salmon
1u.