Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Plum Sauce
- 100 g dried candied plums, pitted
- 5 garlic cloves
- 2 tsp soy sauce
- 2 Tbsp sugar
- 1 piece tangerine peel (1 cm x 4 cm), soaked until soft then chopped
- ¼ tsp fine sea salt
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
Prawn Patties
- 600 g raw prawns, peeled, deveined
- 70 g pork mince, broken in pieces
- 1 medium egg
- 1 tsp sugar
- 1 tsp sesame oil
- 2 pinches ground black pepper
- 120 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
vegetable oil, for frying
of sunflower oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 233 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Kung Pao Prawns
45 Min
Squid with Ginger and Soy
40min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Tamarind Pork Curry
35min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min