Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Plum Sauce
- 100 g dried candied plums, pitted
- 5 garlic cloves
- 2 tsp soy sauce
- 2 Tbsp sugar
- 1 piece tangerine peel (1 cm x 4 cm), soaked until soft then chopped
- ¼ tsp fine sea salt
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
Prawn Patties
- 600 g raw prawns, peeled, deveined
- 70 g pork mince, broken in pieces
- 1 medium egg
- 1 tsp sugar
- 1 tsp sesame oil
- 2 pinches ground black pepper
- 120 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
vegetable oil, for frying
of sunflower oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 233 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15 min
Lemon Chicken
20 min
Char Siu Marinade
10min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9h 15min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 min
Kasutera (Castella) Honey Cake
1h 45min
Char Siu Pastries
6 Std. 10 Min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Braised pork belly
55 min