Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g white glutinous rice
- water, plus extra for soaking
- 350 g pork belly meat, boneless, skinless, cut in pieces (5 cm) (see variation)
- 3 - 4 fresh shiitake mushrooms (approx. 50 g)
- 25 g carrot
- 20 g fresh water chestnuts, skinned, halved
- 5 - 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 2 pinches ground white pepper
- ½ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 1 tsp cornflour
- 20 g soy sauce
- 600 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 225 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Sesame Crème
10min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 godz. 50 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Yam Rice
45 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min