Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g beef bones, cut in pieces (see Tips)
- 1400 g water
- 1 onion, halved
- 6 cm fresh root ginger, peeled and sliced
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, halved
- 2 star anise
- 1 cinnamon stick
- 1 tsp mixed peppercorns
- 3 cloves
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp dried fennel seeds
- 80 g fish sauce
- 50 g soy sauce
- 2 Tbsp lime juice (approx. 1 lime)
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground white pepper, to taste
- 300 - 350 g flat rice noodles (approx. 6 mm wide)
- 300 - 350 g beef fillet steak, partially frozen, thinly sliced (approx. 3 mm thick)
- 2 - 3 spring onions, thinly sliced diagonally, to serve
- 8 - 10 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- 6 - 8 sprigs fresh mint, leaves only, to serve
- 2 sprigs fresh Thai basil, leaves only, to serve
- 100 g fresh bean sprouts, to serve
- 1 long red chilli, deseeded if preferred and finely sliced, to serve
- 1 - 2 limes, cut in cheeks, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1181 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Curry
30min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Squid with Ginger and Soy
40min
Beef Noodle Pho
45min
Stir-fried Clams
35 Min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Wonton Soup
1h
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min