Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 stalks fresh lemon grass, tough outer layer removed, cut in pieces (2 cm)
- 3 - 6 fresh red chillies, halved (according to taste)
- 3 dried kaffir lime leaves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 70 g shallots, halved
- 720 g chicken stock
- 60 g fresh shiitake mushrooms, thinly sliced (3 mm)
- 40 g fish sauce
- 2 tsp sugar
- 2 Tbsp tom yum paste
- 200 g raw prawns, peeled
- 2 Tbsp lime juice
- 4 sprigs fresh coriander leaves, roughly chopped
- 1 spring onion, halved, then shredded legnthways
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 448 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tom Yum Goong
30 min
Chicken Rendang
45 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Tom Yum with Prawns
25 min
Beef Rendang
2h 30min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Masala Squid
25 min