Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 150 g tomatoes, quartered
- 50 g fresh lemon grass, cut in pieces (1 cm)
- 15 g galangal (Thai ginger), fresh root, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 8 fresh makrut lime leaves
- 100 g Thai chilli sauce, hot
- 2 fish stock cube (for 0.5 l)
- 1000 g water
- 250 g fish fillets (e.g. red snapper, sea bream, monkfish), cut in pieces
- 120 g fresh oyster mushrooms, halved
- 20 g palm sugar
- 100 g fresh clams
- 250 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 20 g fish sauce
- 20 g lime juice
- 3 spring onions, thinly sliced (1 cm)
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 968 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40 min
Clams with Garlic Sauce
2h 40min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Stir-fried Clams
35 min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Mixed Seafood Risotto
40 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min
Tom Yum with Prawns
25min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min