Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 150 g tomatoes, quartered
- 50 g fresh lemon grass, cut in pieces (1 cm)
- 15 g galangal (Thai ginger), fresh root, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g Thai chilli sauce, hot
- 1000 g water
- 8 fresh kaffir lime leaves
- 2 fish stock cube (for 0.5 l)
- 250 g fish fillets (e.g. red snapper, sea bream, monkfish), cut in pieces
- 120 g fresh oyster mushrooms, halved
- 20 g palm sugar
- 100 g fresh clams
- 250 g medium raw prawns, peeled
- 20 g fish sauce
- 20 g lime juice
- 3 spring onions, thinly sliced (1 cm)
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 968 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Curry
30 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Tom Yum with Prawns
25min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min
Chilli Stuffed Fish
1 Std.
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25min
Seafood Korma
40min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 Min
Seafood Korma
40min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15min