Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad

Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

Fish and Marinade
  • roasted peanuts, salted
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh lemon grass white part only, cut in pieces (approx. 3 cm)
    20 g
  • fresh makrut lime leaves (see tip)
    4
    5 g grated lime zest, (see tip)
  • coconut cream
    50 g
  • Thai red curry paste
    40 g
    40 g Thai yellow curry paste
  • red snapper fillets skin on (200-250 g each)
    4
    4 cod fillets, skin on (200-250 g each)
Salad
  • lime juice
    15 g
  • salt
    1 tsp
  • agave syrup
    40 g
  • cos lettuce cut in pieces (approx. 1 cm slices)
    200 g
  • cucumber sliced (approx. 3 mm)
    100 g
  • fresh coriander leaves roughly chopped
    10 g
  • fresh chillies thinly sliced (3 mm) (optional)
    1 - 2
  • cherry tomatoes halved
    100 g
  • fresh lemon grass white part only, thinly sliced (approx. 2 mm)
    10 g
Garnish
  • lime cut in wedges
    1
  • fresh coriander leaves roughly chopped
    10 g
  • fresh chilli (optioneel) thinly sliced (2 mm)
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 763 mg
Eiwitten 48 g
Calorieën 1754 kJ / 419 kcal
Vetten 15 g
Vezels 6.4 g
Verzadigd vet 5.4 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...