Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Thai sticky rice
- 400 g chicken breasts, cut in pieces
- 100 g water
- 5 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g shallots, halved
- 4 spring onions, cut in lengths (2 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 Tbsp fish sauce
- 1 Tbsp lime juice
- ½ tsp chilli powder
- ½ tsp sugar
- 2 little gem lettuce, heads, leaves separated
- 100 g cucumber, sliced (3 mm)
- 50 g fresh bean sprouts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 622 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min
Cauliflower Rice
10 min
Spiked and spicy veggie juice
Geen beoordelingen
Steamed Peas and Sweetcorn
15 min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 Min
Lamb Korma
4h
Breadcrumbs
5 min
Cleansing Fruit Smoothie
5 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Chunky Coleslaw
5 min