Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Thai sticky rice
- 400 g chicken breasts, cut in pieces
- 100 g water
- 5 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g shallots, halved
- 4 spring onions, cut in lengths (2 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 Tbsp fish sauce
- 1 Tbsp lime juice
- ½ tsp chilli powder
- ½ tsp sugar
- 2 little gem lettuce, heads, leaves separated
- 100 g cucumber, sliced (3 mm)
- 50 g fresh bean sprouts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 622 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chai masala
15 Min
Cucumber and Mint Raita
25min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1h
Beginner's Fruity Green Smoothie
10 Min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Asian Vinaigrette
5min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Easy Satay Chicken
30min
Lamb Keema with Peas
1h
Chunky Coleslaw
5min