Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, halved, to taste
- 20 g white wine vinegar
- 5 g fish sauce
- 30 g sesame oil
- 30 g soy sauce
- Voeding
- per 130 g
- Calorieën
- 1392.8 kJ / 332.9 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 2048.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Prawn Curry
30 min
Green Curry Chicken
55 min
Char Siu Marinade
10 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 Std. 30 Min
Pomegranate and Mint Marinade
5 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Spiced Herbed Nuts
40 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2 Std.