Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, halved, to taste
- 20 g white wine vinegar
- 5 g fish sauce
- 30 g sesame oil
- 30 g soy sauce
- Voeding
- per 130 g
- Calorieën
- 1392.8 kJ / 332.9 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 2048.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Sicilian Prawn Salad
40 min.
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Korean Fried Chicken
3h 10min
Char Siu Marinade
10 min.
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
5 min.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Kachumber (Onion, Tomato and Cucumber Salad)
5 min.
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40 min.
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min