Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g groundnut oil
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 lime, finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing
- 15 g fresh coriander, ends of stalks removed, plus extra for garnishing
- 1 Tbsp coconut cream
- 1000 g water
- 2 fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 4 leaves round lettuce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 994 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min
Thai Fishcakes
1h 10min
Chicken Pad Thai
20 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Asian Vinaigrette
5min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Green Curry Chicken
55min
Steamed Garlic Prawns
30min