Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g groundnut oil
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 lime, finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing
- 15 g fresh coriander, ends of stalks removed, plus extra for garnishing
- 1 Tbsp coconut cream
- 1000 g water
- 2 fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 4 leaves round lettuce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 994 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Veracruz Fish
30 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 Min
Steamed Fish
30 min