Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g groundnut oil
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 lime, finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing
- 15 g fresh coriander, ends of stalks removed, plus extra for garnishing
- 1 Tbsp coconut cream
- 1000 g water
- 2 fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 4 leaves round lettuce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 994 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crab & Prawn Linguine
25 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Steamed Lamb with Vegetables
1h 30min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h