Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g vegetable oil
- 2 star anise
- 1 tsp ground Sichuan pepper (see tip) (optioneel)
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (5 cm)
- 300 g cooked chestnuts, peeled
- 10 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 10 g granulated sugar
- 200 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 2 spring onions, cut in pieces (4 cm), for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 625 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork and Mushroom Broth
1小时 25 分钟
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 分钟
Green Chillies With Pork Belly
25min
Taiwanese three cup chicken
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Salted Fish Pork Belly
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1小时 50 分钟
Hong shao rou (braised pork belly)
1小时 15 分钟
Vietnamese Lemongrass Chicken
1小时 5 分钟
Braised pork belly
55min