Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g vegetable oil
- 2 star anise
- 1 tsp ground Sichuan pepper (see tip) (optioneel)
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (5 cm)
- 300 g cooked chestnuts, peeled
- 10 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 10 g granulated sugar
- 200 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 2 spring onions, cut in pieces (4 cm), for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 625 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Spring onion pork ribs
1h
Braised pork belly
55min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Stir-fried Vegetables
10min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 Std. 15 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min