Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g vegetable oil
- 2 star anise
- 1 tsp ground Sichuan pepper (see tip) (optioneel)
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (5 cm)
- 300 g cooked chestnuts, peeled
- 10 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 10 g granulated sugar
- 200 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 2 spring onions, cut in pieces (4 cm), for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 625 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min.
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Rice Wine Chicken
30min
Braised pork belly
55min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50 min.
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h