Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garnish
- 10 g coriander leaves, for garnishing
Curry
- 60 g onions, quartered
- 60 g tomatoes, fresh, halved
- 60 g vegetable oil
- 15 g fresh root ginger, sliced in rounds (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ¼ tsp chilli powder
- 2 cloves
- 2 cardamom pods, green
- 20 g ground almonds
- 150 g coconut milk
- 150 g single cream
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g salted butter
- 100 g cod fillet, skinless, boneless, sliced (2 cm)
- 100 g whole squid, medium, tube only, sliced and scored
- 12 raw prawns, peeled, large
- 1 fresh green chilli, deseeded, sliced for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 39.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Prawn Saganaki
35 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Tom Yum with Prawns
25 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Hake and Prawn Burger
15 Min
Seafood Korma
40 min
Seafood Laksa
25 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min