Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garnish
- 10 g coriander leaves, for garnishing
Curry
- 60 g onions, quartered
- 60 g tomatoes, fresh, halved
- 60 g vegetable oil
- 15 g fresh root ginger, sliced in rounds (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ¼ tsp chilli powder
- 2 cloves
- 2 cardamom pods, green
- 20 g ground almonds
- 150 g coconut milk
- 150 g single cream
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g salted butter
- 100 g cod fillet, skinless, boneless, sliced (2 cm)
- 100 g whole squid, medium, tube only, sliced and scored
- 12 raw prawns, peeled, large
- 1 fresh green chilli, deseeded, sliced for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 39.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45 min
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Shakshuka
50min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Seafood Korma
40min
Fish Stew
45min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Prawn Bhuna
30 min
Keralan Fish Curry
30 min