Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garnish
- 10 g coriander leaves, for garnishing
Curry
- 60 g onions, quartered
- 60 g tomatoes, fresh, halved
- 60 g vegetable oil
- 15 g fresh root ginger, sliced in rounds (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ¼ tsp chilli powder
- 2 cloves
- 2 cardamom pods, green
- 20 g ground almonds
- 150 g coconut milk
- 150 g single cream
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g salted butter
- 100 g cod fillet, skinless, boneless, sliced (2 cm)
- 100 g whole squid, medium, tube only, sliced and scored
- 12 raw prawns, peeled, large
- 1 fresh green chilli, deseeded, sliced for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 39.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Shakshuka
50 min
Seafood Korma
40min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Prawn Curry
30 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min