Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cod fillets, thick cut, skinless, boneless (approx. 120 g each)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground turmeric
- 50 g vegetable oil, plus 1-2 Tbsp for frying
- 1 tsp dried fennel seeds
- 1 tsp black mustard seeds
- 170 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)
- 2 tsp ground cumin
- ½ tsp garam masala
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1137 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 14.9 g
Alternatieve recepten
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Keralan Fish Curry
30 Min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Shakshuka
50 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min