Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g onions, sliced (3 mm)
- 600 g haddock fillets, thick cut, skinless, boneless
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 425 g plain yoghurt
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garam masala
- 2 Tbsp ground coriander
- 2 Tbsp lemon juice
- 50 g vegetable oil
- 40 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1313 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Keralan Fish Curry
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Seafood Korma
40min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Hake and Prawn Burger
15 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min