Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g onions, sliced (3 mm)
- 600 g haddock fillets, thick cut, skinless, boneless
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 425 g plain yoghurt
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garam masala
- 2 Tbsp ground coriander
- 2 Tbsp lemon juice
- 50 g vegetable oil
- 40 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1313 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Keralan Fish Curry
30 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Chicken Saag
50min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Chicken in Yoghurt
1h
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min