Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)

Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)

3.8 13 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

  • onions sliced (3 mm)
    200 g
  • haddock fillets thick cut, skinless, boneless
    600 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • plain yoghurt
    425 g
  • ground cumin
    2 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • cayenne pepper
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • garam masala
    ¼ tsp
  • ground coriander
    2 Tbsp
  • lemon juice
    2 Tbsp
  • vegetable oil
    50 g
  • unsalted butter
    40 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing
    2 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 23.8 g
Calorieën 1313 kJ / 314 kcal
Vetten 18.8 g
Koolhydraten 12.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...