Apparaten en accessoires
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
water500 g
-
aubergines cut in pieces (3 cm)500 g
-
garlic clove1
-
onions quartered250 g
-
vegetable oil30 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
319 kJ /
76 kcal
Vetten
5.5 g
Koolhydraten
5.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Indian Vegetable Curry
50min
Aloo Beetroot Tikki
1u.
Stuffed Parathas
1u. 20min
Tarka Dal
9u. 5min
Potato Curry (Ala Hodi)
40min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Chapatis
1u. 30min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Dhokla
30min
Chana Masala
45min
Dal Makhani
9u. 30min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min