Apparaten en accessoires
Baingan Raita (Aubergine Raita)
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
450 g
Ingrediënten
-
plain yoghurt300 g
-
aubergines halved then sliced (1 cm)130 g
-
vegetable oil35 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
chilli powder½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 50 g
Natrium
124.6 mg
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
243.2 kJ /
58.1 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
2.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Palak Paneer
45 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 godz.
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min
Aloo Beetroot Tikki
1 godz.
Earl Grey Kulfi
8 godz. 35 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Sambhar
1 godz. 5 min
Saag Paneer
13 godz.
Coriander Chutney
5 min
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Pudla with Spinach and Paneer
1 godz.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min