Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g plain yoghurt
- 130 g aubergines, halved then sliced (1 cm)
- 35 g vegetable oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp chilli powder
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 243.2 kJ / 58.1 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 124.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min
Prawn Xacuti
1 Std. 20 Min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Palak Paneer
45 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Aloo Beetroot Tikki
1h
Stuffed Parathas
1 Std. 20 Min
Coriander Chutney
5min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 min
Aubergine Bhurta
30 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min