Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1060 g water
- 1000 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 80 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 tomatoes, large, quartered
- ½ tsp cumin seeds
- ¼ tsp nigella seeds
- ¼ tsp fenugreek seeds
- 20 g sunflower oil
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ¼ tsp chilli powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 920 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Sambhar
1h 5min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Coriander Chutney
5min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Sweet and Sour Peppers
40min
Aloo Gobi
20min
Dhokla
30min
Vegetable Biryani
50min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Kachumber (Onion, Tomato and Cucumber Salad)
5min
Onion Bhaji
45min