Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Koftas
- 20 g fresh parsley, cut in pieces
- 150 g spring onions, cut in pieces
- 900 g lamb shoulder, minced
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground white pepper
Pepper Sauce
- 300 g onions, quartered
- 150 g red peppers, cut in pieces (3 cm)
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g tinned whole peeled tomatoes, in juice
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g potatoes, sliced (2-3 mm)
- 350 g tomatoes, sliced (2-3 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2400 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Curried Prawns with Rice
1 godz.
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Chicken Pastilla
1h 25min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 Std.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min