Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Koftas
- 20 g fresh parsley, cut in pieces
- 150 g spring onions, cut in pieces
- 900 g lamb shoulder, minced
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground white pepper
Pepper Sauce
- 300 g onions, quartered
- 150 g red peppers, cut in pieces (3 cm)
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g tinned whole peeled tomatoes, in juice
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g potatoes, sliced (2-3 mm)
- 350 g tomatoes, sliced (2-3 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2400 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Falafel
24h
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 Std. 40 Min
Prawn Saganaki
35min
Beef and Feta Koftas
1h 20min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken with bulgur and vegetables
3 Std. 5 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h