Apparaten en accessoires
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
4 portions
Ingrediënten
-
water1400 g
-
dried green lentils300 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
long grain rice150 g
-
ground black pepper to taste½ - ¾ tsp
-
onions quartered620 g
-
unsalted butter20 g
-
brown sugar1 Tbsp
-
100 g sour creamgoat's milk yoghurt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
23 g
Calorieën
2155 kJ /
515 kcal
Vetten
10 g
Vezels
16 g
Koolhydraten
72 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
persian vegetarian
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1u. 40min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Aubergine Bhurta
30min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13u. 30min
Lentil puree (moujadarra)
1u. 25min
Red lentil soup with cumin
55min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Mushroom Parmentier
1u. 10min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Red Lentil Soup
40min