Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 700 g mixed peppers (e.g. red, green, yellow, orange) cut in pieces or strips
- 100 g extra virgin olive oil
- 35 g white wine vinegar
-
1
tsp ground cumin
of 3 pinches ground black pepper - 3 pinches salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 490 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10 min
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
Mushroom Risotto
30min
Tomato sauce
40 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Prawn and Cucumber Salad
55 Min
Vegetable stock paste
45 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 Min
Cucumber Soup
25min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min