Compatibele versies
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 20 g extra virgin olive oil, plus 2 Tbsp and extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
Topping
- 100 g mozzarella cheese, drained, cut in pieces
- 100 g Fontina cheese, cut in pieces
- 240 g tinned artichoke hearts (drained weight), quartered
- ground black pepper, to taste
- white truffle oil, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2786 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 27.8 g
Alternatieve recepten
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 Min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Lupini Cheese
2h 45min
Sicilian Salad
30 Min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25 min
Spinach and Cheese Soufflés
35 Min