Compatibele versies
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 20 g extra virgin olive oil, plus 2 Tbsp and extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
Topping
- 100 g mozzarella cheese, drained, cut in pieces
- 100 g Fontina cheese, cut in pieces
- 240 g tinned artichoke hearts (drained weight), quartered
- ground black pepper, to taste
- white truffle oil, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2786 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 27.8 g
Alternatieve recepten
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1sa 35 dk
Vegan Summer Rolls
35 min
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Beurre Blanc
20min
Pizza Capricciosa
1sa 35 dk
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Fougasse
2 Std.
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min