
Compatibele versies
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast crumbled - 400 g strong white bread flour plus extra for dusting
- 20 g extra virgin olive oil plus 2 Tbsp and extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt plus extra to taste
Topping
- 100 g mozzarella cheese drained, cut in pieces
- 100 g Fontina cheese cut in pieces
- 240 g tinned artichoke hearts (drained weight), quartered
- ground black pepper to taste
- white truffle oil to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 665 kcal / 2786 kJ
- Eiwitten
- 24.9 g
- Vetten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 75 g