Apparaten en accessoires
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u. 45min
12 slices
Ingrediënten
Beetroot Swiss Rolls
-
cooked beetroot quartered300 g
-
medium eggs separated6
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
semolina for sprinkling
Filling
-
cream cheese200 g
-
crème fraîche50 g
-
lemon finely grated zest and 15 g juice1
-
fresh chives finely chopped10
-
smoked salmon sliced200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Natrium
387 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
579 kJ /
139 kcal
Vetten
10 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Honey Parmesan Parsnips
50min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3u. 35min
Brandy Sauce
10min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1u. 50min
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2u. 10min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1u.
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1u. 10min
Tomato Pie
3u.
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1u.
Spinach and Butternut Squash Roulade
2u.
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min