Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Swiss Rolls
- 300 g cooked beetroot, quartered
- 6 medium eggs, separated
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- semolina, for sprinkling
Filling
- 200 g cream cheese
- 50 g crème fraîche
- 1 lemon, finely grated zest and 15 g juice
- 10 fresh chives, finely chopped
- 200 g smoked salmon, sliced
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 579 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 387 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 min
Mini Mushroom Galettes
1h 45min
Savoury Stilton Cheesecake
11 godz. 40 min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 godz.
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Stilton and Walnut Pâté
5min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1 godz.
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Coulibiac
2 Std. 15 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min