Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Swiss Rolls
- 300 g cooked beetroot, quartered
- 6 medium eggs, separated
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- semolina, for sprinkling
Filling
- 200 g cream cheese
- 50 g crème fraîche
- 1 lemon, finely grated zest and 15 g juice
- 10 fresh chives, finely chopped
- 200 g smoked salmon, sliced
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 579 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 387 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Geen beoordelingen
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 godz. 30 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Pain d'Epi
2h 40min