Apparaten en accessoires
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u. 45min
12 slices
Ingrediënten
Beetroot Swiss Rolls
-
cooked beetroot quartered300 g
-
medium eggs separated6
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
semolina for sprinkling
Filling
-
cream cheese200 g
-
crème fraîche50 g
-
lemon finely grated zest and 15 g juice1
-
fresh chives finely chopped10
-
smoked salmon sliced200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Natrium
387 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
579 kJ /
139 kcal
Vetten
10 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Apricot Raspberry Cheesecake
5u. 30min
Chicken Liver Parfait
2u. 40min
Palmiers Two Ways
1u. 40min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3u. 40min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1u.
Minestrone
45min
Lemon Tiramisu
6u. 25min
Five-seed bread
1u. 50min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26u. 15min
German Bread
4u. 15min
Rye and Walnut Bread
1u. 25min
Amaretti
35min