Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- olive oil, for greasing
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 300 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 10 g cornflour (2 Tbsp)
- 50 g cream
- 200 g plain flour
- 5 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Filling and Assembly
- 1 onion, quartered
- 100 g chorizo, sliced
- 50 g olive oil
- 50 g tomato purée
- 50 g water
- ¼ tsp ground black pepper
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g frozen spinach, defrosted, drained
- 200 g tomatoes, sliced (1 cm)
- ¼ tsp ground nutmeg (optioneel)
- 200 g Gouda cheese, diced (2 cm)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1119 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Pumpkin Quiche
2h 5min
Veggie Rolls
45min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Vegetable Tart
1h 15min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Sunday Morning Breakfast Bake
1h 15min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min