Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- olive oil, for greasing
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 300 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 10 g cornflour (2 Tbsp)
- 50 g cream
- 200 g plain flour
- 5 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Filling and Assembly
- 1 onion, quartered
- 100 g chorizo, sliced
- 50 g olive oil
- 50 g tomato purée
- 50 g water
- ¼ tsp ground black pepper
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g frozen spinach, defrosted, drained
- 200 g tomatoes, sliced (1 cm)
- ¼ tsp ground nutmeg (optioneel)
- 200 g Gouda cheese, diced (2 cm)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1119 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Butterbean and Feta Burgers
1h 30 min
Vegetable Tart
1h 15min
Lentil Moussaka
2h 20min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Pumpkin and Spinach Pie
1 Std. 35 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40 min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Tomato Pie
3h