Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond Butter
- 300 g roasted almonds (see tip)
- 1 pinch salt
Almond Milk
- 100 g raw almonds, soaked in water for 6 hours then drained
- 500 g water
Crumble
- 100 g wholemeal flour
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Steamed Vegetables and Assembly
- 500 g water
- 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)
- 500 g cauliflower florets (3-4 cm)
-
500
g fresh green peas
of frozen peas, defrosted - 1 Tbsp vegetable oil, for greasing
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1775 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 942 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Veggie-packed Vegan Pizza
1 Std. 30 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 godz. 15 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20 min
Pasta with Vegetable Ragout
45min