Almond Vegetable Crumble
TM6 TM5 TM31

Almond Vegetable Crumble

3.2 ( 6 beoordelingen )

Ingrediënten

Almond Butter

  • 300 g roasted almonds (see tip)
  • 1 pinch salt

Almond Milk

  • 100 g raw almonds soaked in water for 6 hours then drained
  • 500 g water

Crumble

  • 100 g wholemeal flour
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Steamed Vegetables and Assembly

  • 500 g water
  • 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)
  • 500 g cauliflower florets (3-4 cm)
  • 500 g fresh green peas
    of frozen peas defrosted
  • 1 Tbsp vegetable oil for greasing
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ tsp ground nutmeg

Voeding
per 1 portion
Calorieën
424 kcal / 1775 kJ
Eiwitten
17 g
Vetten
21 g
Koolhydraten
50 g
Vezels
13 g
Verzadigd vet
1.8 g
Natrium
942 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten