Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond Butter
- 300 g roasted almonds (see tip)
- 1 pinch salt
Almond Milk
- 100 g raw almonds, soaked in water for 6 hours then drained
- 500 g water
Crumble
- 100 g wholemeal flour
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Steamed Vegetables and Assembly
- 500 g water
- 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)
- 500 g cauliflower florets (3-4 cm)
-
500
g fresh green peas
of frozen peas, defrosted - 1 Tbsp vegetable oil, for greasing
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1775 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 942 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 Std. 45 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min