Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond Butter
- 300 g roasted almonds (see tip)
- 1 pinch salt
Almond Milk
- 100 g raw almonds, soaked in water for 6 hours then drained
- 500 g water
Crumble
- 100 g wholemeal flour
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Steamed Vegetables and Assembly
- 500 g water
- 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)
- 500 g cauliflower florets (3-4 cm)
-
500
g fresh green peas
of frozen peas, defrosted - 1 Tbsp vegetable oil, for greasing
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1775 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 942 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 Std. 15 Min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Strawberry and Pear Terrine
9 Std. 30 Min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min