Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond Butter
- 300 g roasted almonds (see tip)
- 1 pinch salt
Almond Milk
- 100 g raw almonds, soaked in water for 6 hours then drained
- 500 g water
Crumble
- 100 g wholemeal flour
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Steamed Vegetables and Assembly
- 500 g water
- 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)
- 500 g cauliflower florets (3-4 cm)
-
500
g fresh green peas
of frozen peas, defrosted - 1 Tbsp vegetable oil, for greasing
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1775 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 942 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 godz. 5 min
Vegetable Curry with Rice
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min