Compatibele versies
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Mousse
- 240 g tinned chickpeas, aquafaba only (approx. 140 g from 1 x 400 g tin) (reserve chickpeas)
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), vegan, in pieces
- 80 g medjool dates, halved, pitted
- 50 g coconut oil
Lentil Stew
- 200 g onions, quartered
- 50 g medjool dates, halved, pitted
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded, roughly chopped
- 3 garlic cloves
- 1 Tbsp garam masala
- 40 g olive oil
- 100 - 120 g tomatoes, cut in pieces
- 120 g red lentils, rinsed
-
60
g kale, thick stems removed, cut in pieces (2-3 cm)
of 50 g fresh spinach leaves - 700 g water
- ½ tsp ground turmeric
- 450 g tinned coconut milk
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
of 2 tsp vegetable stock paste, or to taste - 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces
- 150 g celeriac, peeled, cut in pieces
- 100 g potato, peeled, cut in pieces
Vegetable Salad
-
60
g red onion, quartered
of 60 g onion, quartered -
150
g fresh green peas
of frozen green peas, defrosted - 25 g pickled capers, drained
- 60 - 80 g vegan mayonnaise
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- fresh coriander, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4086.7 kJ / 976.8 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 108.5 g
- Vetten
- 60.5 g
- Verzadigd vet
- 37 g
- Vezels
- 28.5 g
- Natrium
- 1103.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Sweet Potato Curry
30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min