Compatibele versies
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Mousse
- 240 g tinned chickpeas, aquafaba only (approx. 140 g from 1 x 400 g tin) (reserve chickpeas)
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), vegan, in pieces
- 80 g medjool dates, halved, pitted
- 50 g coconut oil
Lentil Stew
- 200 g onions, quartered
- 50 g medjool dates, halved, pitted
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded, roughly chopped
- 3 garlic cloves
- 1 Tbsp garam masala
- 40 g olive oil
- 100 - 120 g tomatoes, cut in pieces
- 120 g red lentils, rinsed
-
60
g kale, thick stems removed, cut in pieces (2-3 cm)
of 50 g fresh spinach leaves - 700 g water
- ½ tsp ground turmeric
- 450 g tinned coconut milk
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
of 2 tsp vegetable stock paste, or to taste - 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces
- 150 g celeriac, peeled, cut in pieces
- 100 g potato, peeled, cut in pieces
Vegetable Salad
-
60
g red onion, quartered
of 60 g onion, quartered -
150
g fresh green peas
of frozen green peas, defrosted - 25 g pickled capers, drained
- 60 - 80 g vegan mayonnaise
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- fresh coriander, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4086.7 kJ / 976.8 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 108.5 g
- Vetten
- 60.5 g
- Verzadigd vet
- 37 g
- Vezels
- 28.5 g
- Natrium
- 1103.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 Std. 35 Min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 Std. 20 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min