Compatibele versies
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 50 g blanched hazelnuts
- 500 g butternut squash, peeled, diced (1-2 cm)
- 120 g onions, cut in wedges
- 200 g courgettes, sliced in rounds (1 cm)
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 200 g amaranth grains
- 600 g water
- 200 g fine green beans
Dressing
- 1 garlic clove
- 10 g fresh chives, cut in pieces (3 cm)
- 20 g fresh parsley leaves
- 30 g olive oil
- 50 g orange juice, freshly squeezed
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g pomegranate seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1391 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Natrium
- 578 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min