Compatibele versies
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 50 g blanched hazelnuts
- 500 g butternut squash, peeled, diced (1-2 cm)
- 120 g onions, cut in wedges
- 200 g courgettes, sliced in rounds (1 cm)
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 200 g amaranth grains
- 600 g water
- 200 g fine green beans
Dressing
- 1 garlic clove
- 10 g fresh chives, cut in pieces (3 cm)
- 20 g fresh parsley leaves
- 30 g olive oil
- 50 g orange juice, freshly squeezed
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g pomegranate seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1391 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Natrium
- 578 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Chickpea Pancakes
20 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Mexican Quinoa Salad
30min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15 min