Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g quinoa
- 45 g olive oil
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 700 g water
- 1 red pepper, diced (1 cm) (approx. 100 g)
- 1 orange pepper, diced (1 cm) (approx. 100 g)
- 420 g tinned black beans (drained weight)
- 200 g tinned sweetcorn (drained weight)
- 4 spring onions, sliced (2 mm)
- ½ avocado, diced (1 cm)
- 30 g cider vinegar
- 20 g honey
- 30 g lime juice
- 10 g fresh coriander, leaves only, plus 6 sprigs for garnishing
- 1 fresh jalapeño chilli, halved, deseeded
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- ½ tsp English mustard
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1571 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Asian Chopped Salad
20 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Smoky Couscous Salad
20 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 dk
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min