Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g quinoa
- 45 g olive oil
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 700 g water
- 1 red pepper, diced (1 cm) (approx. 100 g)
- 1 orange pepper, diced (1 cm) (approx. 100 g)
- 420 g tinned black beans (drained weight)
- 200 g tinned sweetcorn (drained weight)
- 4 spring onions, sliced (2 mm)
- ½ avocado, diced (1 cm)
- 30 g cider vinegar
- 20 g honey
- 30 g lime juice
- 10 g fresh coriander, leaves only, plus 6 sprigs for garnishing
- 1 fresh jalapeño chilli, halved, deseeded
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- ½ tsp English mustard
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1571 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Detox Salad
10min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Smoky Couscous Salad
20min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min