Apparaten en accessoires
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
water100 g
-
onions sliced (2 mm)200 g
-
waxy potatoes (e.g. Maris Piper), peeled and sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1303 kJ /
311 kcal
Vetten
23.1 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
LUNCHBOX INSPIRATION
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Asparagus Risotto
45min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1u.
Green Mole Chicken
1u.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2u.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1u. 20min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Tzatziki
20min
Gazpacho
1u. 15min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Tuna and Olive Empanaditas
4u. 5min
Lentil and Pancetta Stew
1u.