Apparaten en accessoires
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
water100 g
-
onions sliced (2 mm)200 g
-
waxy potatoes (e.g. Maris Piper), peeled and sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1303 kJ /
311 kcal
Vetten
23.1 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
LUNCHBOX INSPIRATION
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Keine Bewertungen
Asparagus Risotto
45 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Guacamole
5 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 Std. 45 Min
Quick Falafel
30 Min
Cacio e Pepe
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.