Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g salted butter, plus extra for greasing
- 4 egg whites, from large eggs
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g fresh spinach leaves
- 40 g soft goat's cheese
- 200 g curd cheese (quark)
- 15 g cornflour
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 6 fresh basil leaves
- 4 egg yolks, from large eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 971 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Risotto
45 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1h 40min
Crème Pâtissière
15 min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Gazpacho
1h 15min
Crème Pâtissière
15 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Courgette and Feta Risotto
30 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min