Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 artichokes
- 1 lemon
- 1 bunch parsley, leaves washed and dried
- ½ - 1 garlic clove
- 1 pinch salt
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g dry white wine
- 300 g water
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanese Bakery Special Custard
Geen beoordelingen
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 Std.
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55 min
Easy Cheese Souffles
1 Std.
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Creamy courgette soup
25min
Gravlax
72u. 30min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Peas and jamon
40 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min