Apparaten en accessoires
Artichokes Romana
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
519 kJ /
124 kcal
Vetten
10.3 g
Koolhydraten
3.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Spinach and Broccoli Terrine
4u. 40min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1u. 40min
Golden Beet Gazpacho
50min
Gazpacho
1u. 15min
Asparagus cream soup
30min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Purple Cauliflower Soup
25min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2u. 40min
Artichoke and bean ragout
1u. 30min
Smooth fennel and carrot soup
40min