Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 artichokes
- 1 lemon
- 1 bunch parsley, leaves washed and dried
- ½ - 1 garlic clove
- 1 pinch salt
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g dry white wine
- 300 g water
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min
Steamed Fennel Bulbs
Geen beoordelingen
Classic Zabaglione
15min
Bulghur
35 min
Sous-vide Artichokes
55min
Tuna Tartare
40 min
Crostini with Stuffed Anaheim Peppers and Mayonnaise
Geen beoordelingen
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Lentil and spinach soup
50min