Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)

Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 15u. 35min
8 portions

Ingrediënten

Cashew Cream
  • cashews
    10 ½ oz
  • salt
    ¼ tsp
  • water to soak
  • extra virgin coconut oil (refined coconut oil)
    5 ½ oz
  • oat milk
    2 ½ oz
  • probiotic acidophilus capsules powder only, casings removed
    2
Tarragon Infused Oil
  • fresh tarragon
    2 - 3 sprigs
  • extra virgin olive oil
    4 oz
Radish and Citrus Salad
  • radishes mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes
    10 oz
  • salt to taste
  • fresh ground black pepper to taste, plus extra to garnish
  • blood oranges cut into segments
    2 - 3
  • fresh tarragon leaves to garnish
  • baby watercress to garnish
    2 - 3 oz
  • extra virgin olive oil to drizzle

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 99.8 mg
Eiwitten 7.8 g
Calorieën 2218.2 kJ / 530.2 kcal
Vetten 50 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 22 g
Koolhydraten 18.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...