Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz baby beets, trimmed, quartered
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus 0.5 oz to chop
- 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 9 oz spelt grains
- 3 ½ oz dry white wine
- 18 oz vegetable stock
- 3 oz chopped walnuts
-
2
oz baby arugula
of 2 oz beet greens - 1 oz unsalted butter, cubed
- 5 oz goat cheese, divided
- fresh dill fronds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2648 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1305 mg
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Spring Pea Green Soup
15 min
Kabocha Sage Risotto
40min
Mushroom Risotto
30 min
Lentil Salad
35 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Tuna Tapenade
5min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min