Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
TM6 TM5

Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese

4.1 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 12 oz baby beets, trimmed, quartered
  • 1 tbsp extra virgin olive oil, plus 0.5 oz to chop
  • 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
  • ground black pepper, to season, to taste
  • 4 oz red onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 9 oz spelt grains
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 18 oz vegetable stock
  • 3 oz chopped walnuts
  • 2 oz baby arugula
    of 2 oz beet greens
  • 1 oz unsalted butter, cubed
  • 5 oz goat cheese, divided
  • fresh dill fronds, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2648 kJ / 633 kcal
Eiwitten
21 g
Koolhydraten
63 g
Vetten
36 g
Verzadigd vet
11 g
Vezels
12 g
Natrium
1305 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten