Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz baby beets, trimmed, quartered
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus 0.5 oz to chop
- 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 9 oz spelt grains
- 3 ½ oz dry white wine
- 18 oz vegetable stock
- 3 oz chopped walnuts (optioneel)
-
2
oz baby arugula
of 2 oz beet greens - 1 oz unsalted butter, cubed
- 5 oz goat cheese, divided
- fresh dill fronds, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2648 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1305 mg
Alternatieve recepten
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.
Basic Quinoa
35 min
Red Beans and Rice
1h 15min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 Std.
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Basic Black Beans
2h 35min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10 min
Lentil Salad
35 min
Greek Lentils and Rice
35 min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30min
Parmesan Risotto (TM6)
30min