Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz baby beets, trimmed, quartered
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus 0.5 oz to chop
- 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 9 oz spelt grains
- 3 ½ oz dry white wine
- 18 oz vegetable stock
- 3 oz chopped walnuts
-
2
oz baby arugula
of 2 oz beet greens - 1 oz unsalted butter, cubed
- 5 oz goat cheese, divided
- fresh dill fronds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2648 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1305 mg
Alternatieve recepten
Carrot Ginger Soup
20min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 Std. 10 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Lentil Salad
35min
Asparagus Cream Soup
25min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min