Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz baby beets, trimmed, quartered
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus 0.5 oz to chop
- 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 9 oz spelt grains
- 3 ½ oz dry white wine
- 18 oz vegetable stock
- 3 oz chopped walnuts
-
2
oz baby arugula
of 2 oz beet greens - 1 oz unsalted butter, cubed
- 5 oz goat cheese, divided
- fresh dill fronds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2648 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1305 mg
Alternatieve recepten
Asparagus Cream Soup
25 Min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2h
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 Std. 20 Min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Salmon Burger
35 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Pea Soup
30 Min
Beet Hummus
20 Min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 Min