Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese

Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese

4.1 8 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 55min
4 portions

Ingrediënten

  • baby beets trimmed, quartered
    12 oz
  • extra virgin olive oil plus 0.5 oz to chop
    1 tbsp
  • salt plus extra, to season, to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to season, to taste
  • red onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • spelt grains
    9 oz
  • dry white wine
    3 ½ oz
  • vegetable stock
    18 oz
  • chopped walnuts (optioneel)
    3 oz
  • baby arugula
    2 oz
    2 oz beet greens
  • unsalted butter cubed
    1 oz
  • goat cheese divided
    5 oz
  • fresh dill fronds (optioneel) to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1305 mg
Eiwitten 21 g
Calorieën 2648 kJ / 633 kcal
Vetten 36 g
Vezels 12 g
Verzadigd vet 11 g
Koolhydraten 63 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...