Kamut Risotto with Parmesan Zucchini

Kamut Risotto with Parmesan Zucchini

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 9u. 45min
6 portions

Ingrediënten

  • kamut grains rinsed and drained
    9 oz
  • water to soak
    30 oz
  • extra virgin olive oil divided
    2 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces, plus extra to serve
    3 ½ oz
  • zucchini sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
    16 oz
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • garlic powder
    ¼ tsp
  • red onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • dry white wine
    3 ½ oz
  • vegetable stock
    12 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • dried thyme
    ½ tsp
  • pine nuts
    2 oz
  • sun-dried tomatoes, in oil julienned
    2 oz
  • unsalted butter in pieces
    1 oz
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 830 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 1950 kJ / 466 kcal
Vetten 26 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 48 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...