Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz kamut grains, rinsed and drained
- 30 oz water, to soak
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces, plus extra to serve
- 16 oz zucchini, sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garlic powder
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz dry white wine
- 12 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp dried thyme
- 2 oz pine nuts
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 830 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna with Penne Pasta
30min
Shrimp & Crab Linguine
25p
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 Std.
Quick Refried Beans
20min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Chicken Noodle Bowl
35min
Summer Squash Flatbread
50min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 Std. 45 Min
Supergreen Granola
1h 10min
Vegetarian Lasagna
2 Std. 30 Min