Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz kamut grains, rinsed and drained
- 30 oz water, to soak
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces, plus extra to serve
- 16 oz zucchini, sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garlic powder
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz dry white wine
- 12 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp dried thyme
- 2 oz pine nuts
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 830 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 min
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™)
25min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10 min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Nicoise Salad
1 Std. 15 Min
Caprese Egg White Omelet
20 min
Kalamata Tapenade
5min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min