
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz olive oil plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
of 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Topping
- 12 oz eggplant cut into ¼ in. rounds (approx. 1 lg. eggplant)
- 8 oz red onion cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. onion)
- 1 garlic clove halved
- 6 oz green bell pepper cut into 2 in. pieces (approx. 1 lg. green pepper)
- 6 oz red pepper cut into 2 in. strips
- olive oil to drizzle
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp fresh ground black pepper
- 10 oz Fontina cheese cut into 1 in. pieces
For Pizza
- 2 tbsp olive oil plus extra to grease pan
- bread flour to dust hands
- 2 tbsp capers (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1766 kcal / 7389 kJ
- Eiwitten
- 79 g
- Vetten
- 66 g
- Koolhydraten
- 219 g
- Vezels
- 21 g