Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
of 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Topping
- 12 oz eggplant, cut into ¼ in. rounds (approx. 1 lg. eggplant)
- 8 oz red onion, cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. onion)
- 1 garlic clove, halved
- 6 oz green bell pepper, cut into 2 in. pieces (approx. 1 lg. green pepper)
- 6 oz red pepper, cut into 2 in. strips
- olive oil, to drizzle
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp fresh ground black pepper
- 10 oz Fontina cheese, cut into 1 in. pieces
For Pizza
- 2 tbsp olive oil, plus extra to grease pan
- bread flour, to dust hands
- 2 tbsp capers (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 7389 kJ / 1766 kcal
- Eiwitten
- 79 g
- Koolhydraten
- 219 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tofu Stew
30min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Bannock Bread
45min
Potato fritter burgers with spinach
35 min
Iced Cardamom Tea
10 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1h 20min
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min
Lavender Fizz
1 Std. 5 Min
Light and Fresh Beet Pasta
20 Min
Vegetarian Chili
50min