Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
green onions (approx. 3 oz total), cut into pieces (2 in.)
of 2 shallots, halved - 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 4 ½ oz garbanzo flour
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp dried red chili flakes
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- 6 mint leaves, plus extra to garnish (optioneel)
- 24 oz green peas, frozen
- vegetable oil, to fry
- 1 - 2 lemons, cut into wedges, to serve
- 20 oz cherry tomatoes, halved
- red onions, julienned, to taste
- vegan mayonnaise, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1443 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 726 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea Ratatouille
1sa
Smoky Black Bean Soup
35 dk
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Vegan Cashew Sauté
35 dk
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1sa
Tofu Ramen Bowl
55min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Black Bean Walnut Patties
35 dk
Vegetarian Chili
50min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 dk