Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
green onions (approx. 3 oz total), cut into pieces (2 in.)
of 2 shallots, halved - 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 4 ½ oz garbanzo flour
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp dried red chili flakes
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- 6 mint leaves, plus extra to garnish (optioneel)
- 24 oz green peas, frozen
- vegetable oil, to fry
- 1 - 2 lemons, cut into wedges, to serve
- 20 oz cherry tomatoes, halved
- red onions, julienned, to taste
- vegan mayonnaise, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1443 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 726 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegetarian Chili
50min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Smoky Black Bean Soup
35min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Pumpkin Chili
50min