Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g Parmesan cheese, in pieces
- 15 g fresh parsley leaves, plus extra to garnish or 15 g celery leaves, plus extra to garnish
Acorn Squash
- 1 acorn squash
-
avocado oil, to rub
of unsalted butter, melted, to rub - salt, to season
- ground black pepper, to season
Filling
- 115 g cauliflower florets, small stems removed
- 60 g yellow onion, cut into pieces
- 30 g celery, cut into pieces (2.5 cm/1 in.)
-
15
g walnut halves, shelled
of 15 g pecan nut halves, raw - 30 g avocado oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 140 g cremini mushrooms, fresh, destemmed and quartered
- 30 g dried cranberries, unsweetened (optioneel)
- 1 ½ tsp tamari sauce
- 1 ½ tsp apple cider vinegar
- 1135 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1909.6 kJ / 456.4 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 923.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mulled Wine
15min
Margarita
10min
Asparagus Cream Soup
25min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Beer Marinade
10min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Grisons Barley Soup
55min
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™) Metric
25min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min