Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz cabbage, cut into pieces
- 4 oz lacinato kale, center stem removed, cut into pieces
- 1 ½ oz zucchini, cut into pieces
- 1 ½ oz carrot, cut into pieces
- 1 ½ oz celery stick, cut into pieces
- 1 ½ oz yellow onion, cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 14 oz canned diced tomatoes, drained
- 1 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 32 oz vegetable broth
- 14 oz canned cannellini beans, drained
- 6 fresh basil leaves
- ¼ tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground pepper
- 4 slices sourdough bread
- 1 garlic clove
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2691.6 kJ / 643.3 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 106.5 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 1164 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 godz. 15 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Mushroom Taco Filling
35min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Pumpkin Chili
50min
Spring Garden Minestrone Soup
50min