Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz cabbage, cut into pieces
- 4 oz lacinato kale, center stem removed, cut into pieces
- 1 ½ oz zucchini, cut into pieces
- 1 ½ oz carrot, cut into pieces
- 1 ½ oz celery stick, cut into pieces
- 1 ½ oz yellow onion, cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 14 oz canned diced tomatoes, drained
- 1 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 32 oz vegetable broth
- 14 oz canned cannellini beans, drained
- 6 fresh basil leaves
- ¼ tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground pepper
- 4 slices sourdough bread
- 1 garlic clove
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2691.6 kJ / 643.3 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 106.5 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 1164 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 Std. 10 Min
Chickpea Ratatouille
1h
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Spring Garden Minestrone Soup
50min