Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 - 14 oz eggplant, diced (approx. 1 eggplant)
- 10 oz bell peppers, cut into strips (approx. 2 peppers)
- 10 - 12 oz zucchini, sliced (½ in. rounds) (approx. 2 zucchini)
- 3 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 5 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, stalks and leaves separated
- 4 oz red onion, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 10 oz fresh tomatoes, large diced (approx. 2 tomatoes)
- 14 oz canned chopped tomatoes, undrained
- 1 ½ tbsp balsamic vinegar
- 10 oz French green beans, trimmed and cut into halves
- 14 oz canned garbanzo beans, drained
- 3 oz pitted Kalamata olives
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1592.5 kJ / 380.6 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 62.5 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 22 g
- Natrium
- 271.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado Tuna Salad
5 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Potato Curry Soup
35 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
White Bean Salad
5 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min