Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 - 14 oz eggplant, diced (approx. 1 eggplant)
- 10 oz bell peppers, cut into strips (approx. 2 peppers)
- 10 - 12 oz zucchini, sliced (½ in. rounds) (approx. 2 zucchini)
- 3 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 5 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, stalks and leaves separated
- 4 oz red onion, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 10 oz fresh tomatoes, large diced (approx. 2 tomatoes)
- 14 oz canned chopped tomatoes, undrained
- 1 ½ tbsp balsamic vinegar
- 10 oz French green beans, trimmed and cut into halves
- 14 oz canned garbanzo beans, drained
- 3 oz pitted Kalamata olives
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1592.5 kJ / 380.6 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 62.5 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 22 g
- Natrium
- 271.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan White Bean Stew
1h
Shrimp Orzo with Peas
30min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Roasted Vegetable Pizza
1h 20min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Vegetarian Chili
50min
Tex-Mex Bowl
50min