Apparaten en accessoires
Eggplant Stacks
Voorbereiding. 50min
Totaal 1u. 35min
9 portions
Ingrediënten
Eggplant
-
non-stick cooking spray
-
eggplant Ichiban Japanese, 27 slices (¼ in.)16 oz
-
salt for sprinkling, plus extra to season
-
garlic powder¾ tsp
-
ground black pepper to season
Cheeses
-
low-moisture mozzarella diced4 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
lemon peel2 - 3 pieces
-
ricotta cheese8 oz
Sauce
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
red bell peppers cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
tomato sauce18 oz
-
salt to taste½ tsp
Assembly
-
water20 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
572.1 mg
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
635.9 kJ /
152 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
9.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Steam it Up in a Cup
8 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min
Creamy Pea Soup
40 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Creamed Spinach
30 min