Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggplant
- non-stick cooking spray
- 16 oz eggplant, Ichiban Japanese, 27 slices (¼ in.)
- salt, for sprinkling, plus extra to season
- ¾ tsp garlic powder
- ground black pepper, to season
Cheeses
- 4 oz low-moisture mozzarella, diced
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 - 3 pieces lemon peel
- 8 oz ricotta cheese
Sauce
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 18 oz tomato sauce
- ½ tsp salt, to taste
Assembly
- 20 oz water
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 572.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan White Bean Stew
1h
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Potato Curry Soup
35min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9h
Curried Lentils
5h 15min