Eggplant Stacks
TM6 TM5

Eggplant Stacks

4.8 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

Eggplant

  • non-stick cooking spray
  • 16 oz eggplant, Ichiban Japanese, 27 slices (¼ in.)
  • salt, for sprinkling, plus extra to season
  • ¾ tsp garlic powder
  • ground black pepper, to season

Cheeses

  • 4 oz low-moisture mozzarella, diced
  • 1 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 - 3 pieces lemon peel
  • 8 oz ricotta cheese

Sauce

  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 oz carrots, cut into pieces
  • 2 oz red bell peppers, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz olive oil
  • 18 oz tomato sauce
  • ½ tsp salt, to taste

Assembly

  • 20 oz water

Voeding
per 1 portions
Calorieën
635.9 kJ / 152 kcal
Eiwitten
8.9 g
Koolhydraten
9.8 g
Vetten
9.2 g
Verzadigd vet
4.7 g
Vezels
3 g
Natrium
572.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten