Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggplant
- non-stick cooking spray
- 16 oz eggplant, Ichiban Japanese, 27 slices (¼ in.)
- salt, for sprinkling, plus extra to season
- ¾ tsp garlic powder
- ground black pepper, to season
Cheeses
- 4 oz low-moisture mozzarella, diced
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 - 3 pieces lemon peel
- 8 oz ricotta cheese
Sauce
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 18 oz tomato sauce
- ½ tsp salt, to taste
Assembly
- 20 oz water
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 572.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 dk
Fish and Zucchini
35 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3h 30min
Savory Three Cheese Tart
1h 50min
Stout Brownies
45min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min