Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggplant
- non-stick cooking spray
- 16 oz eggplant, Ichiban Japanese, 27 slices (¼ in.)
- salt, for sprinkling, plus extra to season
- ¾ tsp garlic powder
- ground black pepper, to season
Cheeses
- 4 oz low-moisture mozzarella, diced
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 - 3 pieces lemon peel
- 8 oz ricotta cheese
Sauce
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 18 oz tomato sauce
- ½ tsp salt, to taste
Assembly
- 20 oz water
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 572.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Pumpkin Seed Pesto
10min
Potato Curry Soup
35min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40min
Mushroom Taco Filling
35min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Mini Mushroom Galettes
1 Std. 55 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min