Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggplant
- non-stick cooking spray
- 16 oz eggplant, Ichiban Japanese, 27 slices (¼ in.)
- salt, for sprinkling, plus extra to season
- ¾ tsp garlic powder
- ground black pepper, to season
Cheeses
- 4 oz low-moisture mozzarella, diced
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 - 3 pieces lemon peel
- 8 oz ricotta cheese
Sauce
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 18 oz tomato sauce
- ½ tsp salt, to taste
Assembly
- 20 oz water
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 572.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Steamed Frittata Egg Cups
45 Min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1sa 10 dk
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1sa 10 dk
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1sa 10 dk
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 Std. 45 Min
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min