Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 6 oz vegetable oil
- 2 oz lemon juice
- 1 oz red wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
-
1
tsp honey
of 1 tsp agave - ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Salad
- 18 oz Brussels sprouts, trimmed
- 1 fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube
- 2 oz red onion, cut into wedges
- 3 oz dried cranberries
- 3 oz sliced almonds
- 2 oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- ¼ bunch fresh parsley, leaves only
- lemon, cut into wedges to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2950.5 kJ / 705.2 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 57.9 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 741 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cutter Fermented Onions
72h 30min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Broccoli Salad
5min
Green Goddess Salad
10 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min