Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz carrots, whole, peeled (1-3 depending on size)
- ½ - 1 oz shallot, halved, to taste
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1 ½
oz sunflower oil
of 1 ½ oz vegetable oil - ½ - 1 oz apple cider vinegar, to taste
- ½ oz lemon juice
- 2 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 689 kJ / 164.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 350.2 mg
Alternatieve recepten
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 Min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 Min
Chinese Chicken Salad Dressing
10 Min
Steamed Egg Cups
20 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 Min
Berry Foam (TM6 Metric)
10 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min
Berry Dream (TM6)
10 Min