Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz carrots, whole, peeled (1-3 depending on size)
- ½ - 1 oz shallot, halved, to taste
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1 ½
oz sunflower oil
of 1 ½ oz vegetable oil - ½ - 1 oz apple cider vinegar, to taste
- ½ oz lemon juice
- 2 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 689 kJ / 164.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 350.2 mg
Alternatieve recepten
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 dk
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 dk
Green Bean Gremolata
25 Min
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 dk
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 dk
Sweet Cucumber Pickles
Geen beoordelingen
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min