Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz carrots, whole, peeled (1-3 depending on size)
- ½ - 1 oz shallot, halved, to taste
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1 ½
oz sunflower oil
of 1 ½ oz vegetable oil - ½ - 1 oz apple cider vinegar, to taste
- ½ oz lemon juice
- 2 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 689 kJ / 164.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 350.2 mg
Alternatieve recepten
Roasted Potato Salad
1h
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Apple Peel Cider Sangria
1h 30min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Avocado Tuna Salad
5min
Slow Cooked Beets
40 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 Std. 15 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Roast Potatoes (Betty)
1 Std. 15 Min
Candied Sweet Potatoes
1 Std. 20 Min