Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 - 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- ⅛ tsp ground black pepper
- 45 oz water, divided
- 2 tsp salt, divided
- 6 oz dried lasagna pasta
- 2 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- 10 ½ oz eggplant, diced (½ in.)
- 18 oz canned crushed tomatoes
- 9 oz ricotta cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 954 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Salmon Burger
35min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 godz. 15 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min