Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese, cut into cubes (¾ in.)
- 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra to garnish
- 53 oz water
- 5 ½ oz uncooked quinoa
- 2 garlic cloves
- 1 yellow onion (approx. 5.5 oz), cut in half
- 1 oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp capers
- 2 oz pine nuts, toasted
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed bell peppers (small-medium), seeds and tops removed (approx. 6 oz ea)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3988.6 kJ / 953.3 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 207.1 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 76.7 g
- Natrium
- 337 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40 Min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 Std.
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min