Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese, cut into cubes (¾ in.)
- 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra to garnish
- 53 oz water
- 5 ½ oz uncooked quinoa
- 2 garlic cloves
- 1 yellow onion (approx. 5.5 oz), cut in half
- 1 oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp capers
- 2 oz pine nuts, toasted
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed bell peppers (small-medium), seeds and tops removed (approx. 6 oz ea)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3988.6 kJ / 953.3 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 207.1 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 76.7 g
- Natrium
- 337 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
2h 20min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Vegan Cashew Sauté
35min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1h 25min
Mushroom Risotto
30 min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Pasta Primavera
50min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min