Apparaten en accessoires
Summer Squash Flatbread
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
12 pieces
Ingrediënten
-
all-purpose flour plus extra to dust8 ½ oz
-
whole wheat flour3 oz
-
water6 oz
-
baking powder1 tsp
-
salt divided½ tsp
-
Parmesan cheese cubed1 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
whole black peppercorns½ tsp
-
garlic cloves2
-
green onions white and green parts, divided3
-
ricotta cheese6 oz
-
whole milk1 oz
-
red pepper flake (optioneel)¼ tsp
-
extra virgin olive oil divided2 tbsp
-
yellow squash thinly sliced rounds2 oz
-
zucchini thinly sliced rounds2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
6 g
Calorieën
669 kJ /
160 kcal
Vetten
5 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer Servings
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Tortilla Soup
25min
Tzatziki
20min
Apple Sauce
20min
Sweet Potato Gnocchi
1u. 15min
Scalloped Potatoes
2u. 30min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Honey Glazed Carrots
30min
Vegetarian Chili
50min
Baked Mushroom Empanadas
1u. 50min
Italian Wedding Soup
1u. 15min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Texas Cornbread
35min