Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 3 oz whole wheat flour
- 6 oz water
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp salt, divided
- 1 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- ½ tsp whole black peppercorns
- 2 garlic cloves
- 3 green onions, white and green parts, divided
- 6 oz ricotta cheese
- 1 oz whole milk
- ¼ tsp red pepper flakes (optioneel)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 2 oz yellow squash, thinly sliced rounds
- 2 oz zucchini, thinly sliced rounds
- 6 oz cherry tomatoes, halved
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 669 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia with Onions
1 godz. 30 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Vegetarian Chili
50min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Lemony Bunny Bread Rolls
2h 40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Thai Curry Noodles
25min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 godz. 15 min