Summer Squash Flatbread

Summer Squash Flatbread

3.6 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
12 pieces

Ingrediënten

  • all-purpose flour plus extra to dust
    8 ½ oz
  • whole wheat flour
    3 oz
  • water
    6 oz
  • baking powder
    1 tsp
  • salt divided
    ½ tsp
  • Parmesan cheese cubed
    1 oz
  • lemon thin peel only, no pith
    1
  • whole black peppercorns
    ½ tsp
  • garlic cloves
    2
  • green onions white and green parts, divided
    3
  • ricotta cheese
    6 oz
  • whole milk
    1 oz
  • red pepper flake (optioneel)
    ¼ tsp
  • extra virgin olive oil divided
    2 tbsp
  • yellow squash thinly sliced rounds
    2 oz
  • zucchini thinly sliced rounds
    2 oz
  • cherry tomatoes halved
    6 oz

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Eiwitten 6 g
Calorieën 669 kJ / 160 kcal
Vetten 5 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...